Friday, 1 February 2013

Promo Februari: Omega Guard

Bulan Februari,

hari ni nak start bulan ni dengan promo terhebat dari Shaklee.. Bulan Februari ini, semua orang akan mendapat jantung yang sihat dengan badan yang kurang kolestrol. Shaklee membuat promo Omega Guard. Dengan pembelian 6 botol Omega Guard, anda akan mendapat percuma satu botol Omega Guard. Menarik kan? kalau dari segi harga mari kita tengok pengiraan nya.

Harga se unit Omega Guard adalah RM136 untuk 90 biji. Jadi untuk setiap biji berharga RM 1.52. Murahkan? tapi cuba kita ambil RM136 kali dengan 6 botol. RM816 untuk satu set. agak mahal. Tetapi jikalau anda bahagikan kepada 7 botol x 90 biji , jumlah yang anda akan dapat adalah 630 biji. setiap biji anda akan dapat RM1.30. Murahkan? Setiap biji anda boleh jimat 22 sen iaitu RM19.80 setiap botol. Bersamaan 15% diskaun. WOW!! 

Tetapi Doktor Sihat nak bagi lagi harga terbaik dan tawaran ini terhad bulan ini sahaja!!

Apalagi yang akan anda dapat kalau beli banyak2 ni? well, kalau khasiat apa yang ade dalam Omega Guard saya akan cuba ceritakan kemudian. setiap pembelian, anda akan dapat keahlian percuma Shaklee bernilai RM75 ringgit. Setiap produk Shaklee yang dibeli menggunakan ID ahli akan mendapat 5-12% diskaun dan bonus tambahan 6% - 12% untuk setiap pembelian yang melepasi mata ganjaran yang tertentu. selepas itu anda akan menjadi ahli tetap group facebook S2U, group untuk semua pengguna Shaklee berkongsi pengalaman dan pengetahuan. 

Jadi, berapa jimat anda akan dapat dengan hanya membeli 6 botol Omega Guard? RM816 - RM118.80 - RM75 - (5-12%) - (6-12%) = RM481!! hampir penjimatan sebanyak 60%. WOW!! ni pengiraan secara kasar. kalau buat betul mungkin lebih banyak.

Pembelian dengan Doktor Sihat anda akan mendapat khidmat nasihat dari doktor perubatan. ye! doktor perubatan, bukannya dari dietitian atau nutritionist. anda tidak perlu bersusah payah mendapatkan nasihat doktor dari luar untuk consultation mengenai supplement. anda perlu message atau email kepada wakil kami sebarang pertanyaan kepada doktor dan kami akan cuba mendapatkan nasihat dari doktor kami dalam waktu yang singkat.

selain itu juga, kepada ahli yang ingin berkecimpung dengan dunia perniagaan online mahupun offline, kami juga akan memberikan tips2 terbaik untuk anda memasarkan produk Shaklee kepada seluruh Malaysia. Jadi jgn tunggu lama2 lagi. Dapatkan promo ini dengan segera dan anda pasti mengakui produk Shaklee ternyata sentiasa selamat, mesra alam dan berkesan!